Tel. 070-541 67 90  |  E-post: ulrik@basunda.se


Våra olika styckningsalternativ.


Våra styckningsalternativ är anpassade för att passa så många som möjligt. I samband med slakten bestämmer vi med ägaren hur ditt kött ska styckas. Det är självklart möjligt att ändra och komma med förslag på hur du vill att ditt kött ska styckas men vi behöver dina önskemål senast vid leveransen din slaktdag.


Nötstyckning

Alla detaljer är benfria. I priset ingår ett snitt, det innebär du kan välja att dela alla detaljer i två halvor.

Den här styckningen innehåller: Högrev, Bog, Entrecote, Ryggbiff, Flankstek, Oxfilé, Rostbiff, Innanlår, Ytterlår, Fransyska, Rulle, Övrigt blir färskött.

Pris: 17 kr/kg.


Lammstyckning

Vi har två olika lammstyckningar som vi föredrar att utföra.

Alt 1: Färsstyckning
Alt 2: Grillstyckning

Pris: 22 kr/kg

farsstyckninggrillstyckning

Kontakta oss

Ni är varmt välkomna att kontakta oss. Om Du inte skulle få något svar på mobilen ber vi Dig skicka ett SMS eller tala in ett meddelande på telefonsvararen.

Tel. 070-541 67 90

E-post: ulrik@basunda.se

Besöksadress: Basunda Gård
590 46 Rimforsa

Följ oss på facebook